Політична реклама

Матчі Євро-2012 транслюватимуть три телеканали

1630 0
Транслювати матчі Євро-2012 в Україні будуть три телеканали: «Україна», спортивний канал «Футбол» і «Перший національний». Про це повідомив на прес-конференції генеральний директор «Медіа Групи Україні» Федір Огарков.

Зокрема, «Перший національний» і канал «Україна» отримали трансляцію по 15 матчів, які будуть в ефірі у різний час. Інформація про розподіл матчів буде відома після фінального жеребкування першості.

Як повідомляє "Львівський портал", фінальний матч, який відбудеться на НСК «Олімпійський» у Києві транслюватимуть одночасно три канали. Крім того, телеканал «Футбол» покаже усі матчі чемпіонату в кабельній та супутниковій трансляції.

Також, інтернет-права на трансляцію матчів рівною мірою поділять між собою «Перший національний» і канал «Україна». При цьому, ТРК «Україна» і канал «Футбол» отримали права на інтернет-трансляцію матчів, що дозволить забезпечити більш повне висвітлення чемпіонату.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!