На правах реклами

Мережа аптек D.S. опублікувала третій соціальний звіт

2714 0
За звітний період 2016-2019 рр. на благочинність і меценацтво із фонду компанії виділили понад 2 млн грн.

Мережа аптек D.S. оприлюднила третій соціальний звіт, який є продовженням соціальної звітності компанії, започаткованої 2013 року.

У новому звіті висвітлені ключові соціальні проекти й ініціативи 2016-2019 років (по вересень включно). Основними напрямками соціальної відповідальності мережі аптек D.S. є інвестиції в належну якість ліків, в онлайн-інновації для клієнтів, в історичне обличчя фармації, у фахові знання й освіту в Україні, а також активна громадянська позиція, екоініціативи, допомога потребуючим та благочинні аспекти в діяльності інтерактивного музею «D.S. Таємна аптека».

За звітний період 2016-2019 рр. на благочинність і меценацтво із фонду компанії виділили понад 2 млн грн. Водночас свою соціальну відповідальність аптеки D.S. вбачають не тільки у наданні фінансової підтримки – на допомогу воїнам, молодіжно-патріотичним організаціям, студентам, дітям у складних життєвих обставинах і важкохворим, – але і в способі ведення бізнесу. Ідеться про відповідальне ставлення до ділових партнерів, працівників, до якості послуг, які надають, а також до ресурсів та екології.

У мережі сподіваються, що цей документ зацікавить чинних і потенційних клієнтів, партнерів, працівників, широкі кола громадськості. Переглянути звіт можна за посиланням.

За деталями можна звертатися до директорки з маркетингу Люби Дуб [email protected].



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!