Молода львівська компанія долучилась до кластеру ІТ

2271 0
Новим учасником Львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг стала львівська ІТ компанія Synergy Way. Це аутсорсингова компанія, що орієнтується на розробку та підтримку ентерпрайз систем. Також займається імплементацією веб, мобайл та десктоп проектів.

Команда Synergy Way складається з 6 програмістів, 2 тестерів та проектного менеджера. Офіс компанії знаходиться у Львові.

«Дуже важливо та правильно, що молоді компанії долучаються до спільноти Львівського кластеру та прагнуть разом з іншими потужними компаніями сприяти розвитку ІТ індустрії та реалізовувати цікаві прогресивні ідеї. Приєднання Synergy Way до Кластеру свідчить, що у Львові ІТ сфера не лише розвивається, завдяки появі нових компаній, а й надає можливість цим компаніям брати активну участь у розвитку міста та бізнесу в ньому», – переконаний виконавчий директор Кластеру ІТБП Степан Веселовський.

Вступивши до Кластеру, компанія братиме участь у проектах асоціації, залучатиметься до визначення пріоритетів її діяльності та сприятиме у розвитку проектів для розвитку ІТ індустрії міста.

«Чудова можливість, щоб заявити про себе. А також познайомитись з іншими учасниками кластеру і разом працювати з метою розвитку ІТ індустрії у Львові», – зазначив директор компанії Synergy Way Назар Ревуцький.  

Довідка:

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг – це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!