Політична реклама

На дорогах Львова на спусках та підйомах ускладнений рух транспорту

1512 0
Метеорологи попереджають про ускладнення погодних умов сьогодні, 6 грудня. Через ожеледицю на дорогах у місті ускладнений рух транспорту.

На Львівщині спостерігатимуться пориви вітру до 25-28 м/с, подекуди – хуртовини, на дорогах ожеледиця, повідомляють в Укргідрометцентр.

На дорогах Львова рух міського транспорту ускладнений, пише Погляд.  «Маємо проблеми на спусках-підйомах та шляхопроводах. На магістральних вулицях рух розвантажується», - розповіла у коментарі інспектор відділу ДАІ Львова Ірина Пилат.

За її словами, затори утворились через те, що водії не обрали безпечного інтервалу руху, максимально близько наблизившись один до одного. До того ж, очевидно, швидкість сьогодні набагато нижча, ніж зазвичай, на дорогах – ожеледиця.

Інспектор відділу ДАІ Львова назвала вулиці, де ускладнений рух: Шевченка, Липинського, Хуторівка, Сахарова, Листопадового чину, Опришківська, Єрошенка та отця Омеляна Ковча.

«Щороку взимку маємо таку ситуацію, особливо де є спуски та підйоми», - зазначила Ірина Пилат. 

Також утруднений рух на дорогах Львівщини. Речниця обласного управління ДАІ Галина Лемішко повідомила: "Є ускладнення руху транспортних засобів на об'їздній дорозі Городка, у напрямку на Шегині, особливо у Судовій Вишні. Також ситуація ускладнена на ділянці з Грибович до Львова, на трасі Рава-Руська. А також проблемний рух при повороті на Пустомити, з кільцевої дороги".
Інспектори ДАІ просять водіїв дотримуватись інтервалу та дистанції руху, і, відповідно, правил дорожнього руху, оскільки на деяких ділянках, справді, проблемна ситуація. Синоптики прогнозують хуртовини та снігові замети протягом наступних днів.

Зазначимо, у Львівській міській раді запевнили: як тільки вранці випав сніг, одразу виїхала снігоприбиральна техніка


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!