На Львівщині напрацьовують нові туристичні локації для мандрівників

1733 0
В управлінням туризму і курортів ЛОДА пропрацьовують можливості культурного, релігійного, водного туризму, також перспективи для розвитку зеленого туризму.
фото: travel.tochka.net

фото: travel.tochka.net

На Львівщині напрацьовують нові туристичні локації для туристів. Зокрема, йдеться про міста Сокаль, Белз та Великі Мости, села Гійче, Діброва, Домашів, Заставне. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

За словами голови Сокальської РДА Ігоря Дацюка, бракує дорожнього сполучення між Сокалем, Чевроноградом, Белзом та Угневом. Тому разом із управлінням туризму і курортів ЛОДА пропрацьовують  можливості  культурного, релігійного, водного туризму, також перспективи для розвитку зеленого туризму.

Читайте також: На розвиток парку «Сколівські бескиди» на Львівщині виділили понад мільйон гривень

«Наприклад, Белз – одне з найстаріших міст України, в якому розташовано близько 60 пам’яток архітектури», – каже він.

У Діброві ж збереглось одинадцять хуторів. Мешканці села вже готові приймати потенційних туристів. Окрім цього, на території Сокальського району розташований оздоровчо-лікувальний комплекс «Ровесник» ДП «Львіввугілля», де є доглянута територія та велика лікувальна база.  

Нагадаємо, що напередодні в управлінні туризму пропонували створити екскурсійні тури шахтами на Львівщині. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!