У Львові оголосили штормове попередження

12108 0
Рятувальники закликають громадян не ходити попід розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач.
Photo by Nikolas Noonan on Unsplash

Photo by Nikolas Noonan on Unsplash

Львівський регіональний центр з гідрометеорології України повідомляє, що в найближчу годину із збереженням до кінця доби 30 червня буде значний дощ зі шквалами 19 – 24 м/с.

Читайте також: У Львові на Личаківському цвинтарі буревій повалив понад 100 надгробків. Фото

Вночі та вранці 1-го липня прогнозують туман видимістю 200 – 500 м.

Рятувальники Львівщини закликають громадян дотримуватися елементарних правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.

ДСНСники радять не ходити попід розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. Також за можливості не паркувати автомобілі під нестійкими конструкціями та розлогими деревами.

Читайте також: Уроки буревію або Що варто змінити у підході до утримання дерев у Львові

Нагадаємо, у четвер, 24 червня, у Львові була сильна спека. Метеорологи фіксували підняття температури до рекордної за останні 70 років позначки. Температура повітря вдень сягала до 33 і навіть 34 градусів тепла. Відтак, синоптики застерігали про надзвичайну (5-й клас) та високу (4-й клас) пожежну небезпеку. Після спеки по обіді, 25 червня, в місті пройшла гроза, яка повалила багато дерев. У Льовові гроза пошкодила багато дерев, ліній електропередач та автомобілів. Крім того, негода понищила елементи пам'яток архітектури і вирвала віконні рами з обласної ради.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!