Політична реклама

На Львівщині почали латати дороги

1145 0
Працівники служби автомобільних доріг у Львівській області спільно з ДП «Львівський облавтодор» проводять щебеневі роботи у Радехівському, Дрогобицькому та Сокальському районах з відновлення профілю гравійних доріг з додаванням нового матеріалу.

Також у Турківському, Староcамбірському та Дрогобицькому районах проводяться підготовчі роботи траси для чемпіонату України з ралі, яке триватиме з 21 до 23 березня поточного року, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

За інформацією служби автомобільних доріг у Львівській області, тривають ремонтні роботи шляхопроводу на автомобільній дорозі Західний обхід Львова. Вже розібрано дорожній одяг, демонтовано тротуарні і крайні балки пролітної будови, частково підсилено дві опори. У прес-службі запевняють, що ремонтні роботи проводяться згідно графіку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!