На Львівщині призначили нового керівника сервісного центру МВС

2402 0
Олександр Семчишин проходив службу у Збройних Силах України з травня 2007 року по грудень 2008 року.
фото: Сервісні центри МВС у Львівській області

фото: Сервісні центри МВС у Львівській області

Керівником Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області призначили Олександра Семчишина. 25 листопада його представив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик. 

Джерело: Сервісні центри МВС у Львівській області

«Ваше завдання – забезпечення роботи електронної черги, унеможливлення будь-яких проявів корупції. На сьогодні на Львівщині перебуває значна кількість внутрішньо переміщених осіб, тож маємо велике навантаження на сервісні центри МВС у регіоні», – пояснив Микола Рудик.

Читайте також: Українці можуть обміняти посвідчення водія на документ європейського зразка

Додамо, що Олександр Семчишин проходив службу у Збройних Силах України з травня 2007 року по грудень 2008 року. Із січня 2013 року по грудень 2019 року – працював у Львівському міському управлінні ГУ Державної міграційної служби України.

Грудень 2020 року по серпень 2021 року - завідувач сектору організації допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів та підвищення кваліфікації водіїв Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області. Серпень 2021 року по листопад 2022 року – Начальник сервісного центру МВС №0744 у місті Нововолинську.

Нагадаємо, що посвідчення водія, термін дії якого вийшов в період воєнного стану, продовжує діяти на території України. Тим, хто вирішив обміняти посвідчення водія, варто пам’ятати, що обмін документу вперше можна робити лише після закінчення строку його дії (наступного дня або пізніше). Окрім цього, сервісний центр МВС у Львівській області перейшов на новий графік.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

ТЕГИ: сервісний центр МВС

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!