На Львівщині розпочали ремонт дороги між Мостиськами і Краковцем. Фото, відео

3599 0
Протяжність траси становить 19,1 км, а ремонт планують завершити до кінця цього року.
Фото: Наталя Лазарович

Фото: Наталя Лазарович

На Львівщині розпочали ремонт дороги між Мостиськами і Краковцем. Ділянка з’єднає два митних переходи – «Шегині – Медика» та «Краковець – Корчова». Дорогою можна буде швидко доїхати з одного пункту в інший. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Протяжність траси становить 19,1 км, а ремонт планують завершити до кінця цього року.

«Також тут проводять незалежний аудит, технічний нагляд. Роботи фінансують частково за кошти польського ґранту, а це 2 млн євро, а решта 67 мільйонів – із обласного бюджету», – каже він.

Читайте також: Дорогу Львів – Рівне планують розширити до 4 смуг

У межах проєкту також облаштують майданчики для заїзду автобусів та зупинки для мешканців. Скільки саме їх буде, наразі невідомо, однак планують зробити принаймні по чотири зупинки в кожному населеному пункті.

«Можу впевнено сказати, що поточний середній ремонт ми завершимо до кінця 2020 року, проблем чи затримок з цим не має бути», – додає керівників проєктів «Автомагістраль Південь» Андрій Кузьмич.

Нагадаємо, що дорогу за 146,5 млн грн ремонтує ТОВ «Автомагістраль Південь». Тут планують провести поточний ремонт, облаштувати тротуари, автобусні зупинки, водовідведення, встановити знаки та нанести розмітку. Її ремонтуватимуть у межах програми «Польща – Білорусь – Україна», який стартував ще у 2014 році. Загальна вартість проєкту становить 2,5 млн євро, за які також розбудовуватимуть пункти пропуску у Польщі.

Ольга Коваль

Наталя Лазарович


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!