На Львівщині розшукують водія ВАЗ, який збив 17-річного велосипедиста і втік

1772 0
Хлопець отримав важкі травми, потрапив у реанімацію.
Фото: Українська правда

Фото: Українська правда

На Львівщині розшукують водія автомобіля ВАЗ, який збив велосипедиста та втік з місця події. Це трапилось учора ввечері між селами Шоломия та Звенигород біля Львова. Про це повідомляє пресслужба головного управління поліцї у Львівській області.

Учора, 4 серпня, близько 22.00, між селами Шоломия та Звенигород у Львівському районі водій автомобіля ВАЗ 2106 червоного кольору збив 17-річного мешканця села Гаї. Хлопець їхав на велосипеді. Він отримав важкі травми, потрапив у реанімацію.

Читайте також: У Львові водій вилетів на тротуар біля ТРЦ Форум і збив жінку. Відео

«У поліцію зателефонували перехожі. Розшукуємо водія, який втік з місця пригоди. Заертаємося до усіх, кому відома будь яка інформація ДТП чи про водія, телефонуйте на 102», – каже речниця головного управління поліції у Львівській області світлана Добровольська.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!