На Львівщині у машині задихнувся 4-річний хлопчик

69637 0
Батьки дитини працювали в полі, а хлопчик перебував у автомобілі Volkswagen.
Фото: ytimg.com

Фото: ytimg.com

На Львівщині у помер 4-річний хлопчик, який просунув голову у відкрите вікно машини і задихнувся. Про це повідомляє відділ комунікації Поліції Львівської області.

Тіло хлопчика без ознак життя доставили у міську лікарню Мостиськ. За інформацією правоохоронців, батьки дитини працювали в полі, а хлопчик перебував у автомобілі Volkswagen. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою «нещасний випадок». Обставини смерті встановлюють.

Додамо, що Центр громадського здоров’я не рекомендує лишати малюка самого у автомобілі, оскільки, згідно зі статистикою, кожні 10 днів у світі гине одна дитина через перегрів або задyху ременями безпеки в машині. Серед інших причин, чому дитину не можна залишати саму в авто, – ймовірність аварії навіть припаркованого авто, перегрів кабіни, стихійні лиха, дитина може травмуватись або самостійно завести машину, авто разом із малюком можуть украсти або евакуювати, а малюк може сильно злякатись.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!