На львівському заводі виготовлятимуть техніку за стандартами НАТО

1530 0
Бронетранспортер "Дозор-Б", який розробив ДП «Львівський бронетанковий завод», стане першою вітчизняною військовою технікою, яку за допомогою чеських партнерів виготовлятимуть за стандартами НАТО. Про це повідомляють у прес-службі Львівської ОДА.
фото: unian

фото: unian

Керівництво ДК «Укроборонпром» та чеської компанії «VOP CZ, s.p.» підписали Меморандум про співпрацю та стратегічне партнерство у проектах з озброєння для потреб Збройних Сил України. Як підкреслив перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський, результатом такої співпраці буде створення нових робочих місць, а також розвиток інноваційних підходів до організації виробництва.

Читайте також: На Львівщині хочуть збудувати німецький завод автопромисловості

«Дозор-Б» уже пройшов державне випробування, а з вересня його запущено у серійне виробництво. Невдовзі цей бронетранспортер надійде на озброєння Збройних сил України. За словами заступника генерального директора ДП «Укроборонпром» Артура Херувімова, гості з-за кордону високо оцінили якість виробництва бойових машин Львівського бронетанкового заводу і готові спільно покращувати характеристики «Дозорів» відповідно до стандартів НАТО.

Читайте також: Японська компанія «Фуджікура» на Львівщині працевлаштує 1500 людей

10 квітня у Львівській обласній державній адміністрації було підписано Меморандум про співпрацю ДК «Укроборонпром» із підприємствами Львівщини у рамках виконання державного оборонного замовлення та програм соціально-економічного розвитку. Цей Меморандум спрямований на реалізацію програми імпортозаміщення в українській «оборонці».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!