На небезпечній ділянці вул. Пасічної у Львові буде острівок безпеки

1993 0
17 вересня у Львові відбулось засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху. Розглядалось питання про внесення змін в організацію дорожнього руху на вул. Пасічній, 75 для запобігання ДТП на пішохідному переході. Комісія прийняла ряд рішень з облаштування додаткових знаків, острівця безпеки, шумопонижуючої смуги, тощо. Усі дорожні знаки мають встановити до понеділка, інші елементи – упродовж 10 днів.
Фото: galka.if.ua

Фото: galka.if.ua

«Проектом рішення передбачено: визнати цю ділянку аварійно небезпечною, встановити відповідні знаки. Забезпечити додаткове нанесення дорожньої розмітки і встановлення дорожніх знаків «Увага», «Обмеження 40 км», «Школа». Встановити шумопонижаючу смугу, яка б за своїми параметрами наближалась до «лежачого поліцейського». На пішохідному переході додатково встановити острівок безпеки, а також додаткове освітлення і наліпки, які б попереджували у вечірній час. Облаштувати додаткові турнікетні обгородження, щоб забезпечити можливість проходу лише у тих місцях, де є пішохідний перехід», – пояснив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка. Про це повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міськради.

Голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський поінформував: «Ця ділянка дороги до кінця не облаштована, нема третього шару асфальту, бо кошти – 150 млн грн, якими ми мали закрити борги після Євро 2012, в тому числі вул Пасічна, вул Богданіська, – ці кошти ще не проплачені державою. За три роки тут вперше трапилась ДТП, саме на цьому місці. Були випадки вгорі, ми там облаштували знаки, встановили світлофорний об’єкт, зупинку громадського транспорту. На цій ділянці зараз нема ніякої небезпеки».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!