Політична реклама

На Новий рік снігу у Львові не прогнозують

1281 0
Синоптики кажуть, що перед Новим роком температура трішки знизиться. Будуть опади, щоправда у вигляді дощу. Сніг, а власне мокрий сніг, можливий лише в Карпатах.

“Нетривке похолодання буде 30 і 31 грудня. 1 січня буде не величке підвищення температури: вдень 0-5 градусів вище нуля”, - розповіла синоптик Львівського обласного гідрометеорологічного центру Олександра Тузяк.

Через підвищену сонячну активність — прийдешній рік буде дещо аномальним. Про це повідомив голова регіональної асоціації астрологів Олег Горбань: “Можна спрогнозувати, що наступний рік матиме певні екстремуми. Тобто ми бачитимемо, що там, де повинно бути тепло, буде холодно, і навпаки. Тобто різкі перепади  температури та тиску ми спостерігатимемо у 2014 році”.

Новий рік у Львові, мабуть, зустрічатимемо з весняною погодою. 

Джерело: Львівська хвиля


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!