На площі Ринок затримали чоловіка, що пошкодив майно і зі склом погрожував перехожим

1895 0
35-річного мешканця Львівщини затримали.
Фото патрульної поліції

Фото патрульної поліції

Патрульна поліція Львівської області затримала 35-річного мешканця Львівщини, який уночі розбив дзеркала і погрожував уламками поліції та іншим громадянам. 

Невідомий чоловік розбив у переході до магазину три великі дзеркала на стінах. Чоловік стояв з двома великими шматками дзеркал у руках в темряві і погрожував поліції та усім хто стояв поруч.

«Залучивши на допомогу інші екіпажі, поліцейські переконали чоловіка покласти уламки на землю і вийти з приміщення. Патрульні встановили особу дебошира, ним виявився 35-річний мешканець Львівщини. Чоловіка супроводили у відділок поліції. Власники майна написали заяву», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині судитимуть двох ухилянтів з інших областей, які намагалися втекти за кордон з підробленими документами

Нагадаємо, що за підрив салону в центрі Львова суд позбавив волі двох чоловіків. 47-річного мешканця Одеси та 31-річного мешканця Києва визнали винними у вчиненні хуліганства та умисному знищенні й пошкодженні майна (ч. 4 ст. 296, ч. 2 ст. 194  КК України). Їм призначили покарання у вигляді 6 років позбавлення волі кожному.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!