На проспекті Свободи у Львові планують встановити ліхтарі по 70 тисяч гривень

2480 0
Спочатку сума робіт становила 13,65 млн грн, однак її знизили 9,5 млн грн через брак коштів.
Фото: google maps

Фото: google maps

На проспекті Свободи відремонтують ще одну частину центральної алеї, що веде до Оперного театру. Про це пишуть Наші Гроші. Львів.

Галицька районна адміністрація ЛМР підписала договір із ПП «Термобуд-Київ». Спочатку сума робіт становила 13,65 млн грн, однак її знизили 9,5 млн грн через брак коштів. Однак до кінця року планують докупити те, на що наразі грошей не вистачає.

Відремонтувати пішохідну алею планують до кінця року. Кошторисом на 13,65 млн грн передбачені демонтажні роботи, благоустрій, облаштування водопостачання та водовідведення, прилеглого тротуару, електромонтажні роботи. До прикладу тут зроблять автоматичний полив газонів та встановлять нові італійські декоративні опори зі світильниками Nova by Neri: 2 опори на два світильника по 96,7 тис. грн та 12 опор на один світильник по 68,9 тис. грн. В оновленому кошторисі на 9,5 млн грн відсутні ці дорогі світильники.

Саму алею замосять чорною гранітною плиткою товщиною в чотири сантиметри. Алею відремонтують прямо до нового простору з пішохідним фонтаном, який обіцяють відкрити до Дня Незалежності. Фонтан будує інвестор «Сокар».

ПП «Термобуд-Київ» зареєстроване в Києві і належить Юрію Парфенюку. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!