На шоу історій у Львові говорили про мотивацію. Як це було

1951 0
Нещодавно у Львові на ще одному «Шоу історій» виступали промовці, які розповіли реальні, сильні історії про власну боротьбу, мотивацію, особисті перемоги, адже темою організатори обрали «Кожен фініш – це, по суті, старт». Пропонуємо ознайомитись зі спікерами та їхніми унікальними історіями.

Цього разу промовців було 9, і в кожного - своя, особлива, історія. Галина Гузьо - промоменеджер великої  кількості відомих людей і колективів. Вона розповіла про рішучий крок у житті, а саме – про зміну затишного робочого місця на роботу у творчих колективах.

Алім Алієв приїхав спеціально з Києва, щоб поділитись переживаннями про свою батьківщину Крим та про те, що він вірить: справедливість переможе.

Соломія Бура мріє про медицину, яка буде бачити індивідуальний, особистісний підхід з методиками праці з людиною в цілому, а не окремою хворобою чи симптомом, і що люди захочуть дбати про себе. Саме тому вона заснувала "Клуб здоров'я".

Таких людей, як Інеса Матюшенко, є не так багато: вона не лише здолала важку хворобу, а й створила проект для онкоодужуючих CANCEL-R. Інеса спеціально приїхала з Києва, щоб поділитися своєю історією.

Шоу історій щоразу збирає більше слухачів, цього разу захід відвідали понад 200 гостей з різних міст, обастей та навіть країн. Також серед спікерів були Володимир Бєглов, Ярина Квітка, Володимир Мисак, Олена Дмитрієнко та Іван Савицький. Вони теж дідлилися власними історіями боротьби та тим, де вони шукали мотивацію у важкі хвилини.

Детальніші виступи промовців - за посиланням.

Наступне Шоу історій відбудеться вже 14 грудня. Тему обрали святкову: «Іронія долі та інші історії». Квитки – за посиланням.

Місце проведення: FESTrepublic.club (вул. Старознесенська, 24-26).

Детальна інформація: (097) 864 99 56

Організатори: Наталя Антонів, Наталія Васильків, Оксана Лотоцька-Савчак /ГО Великий світ/ та Ірина Снітинська /Школа АҐРУС/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!