Львів'ян запрошують на унікальне «Шоу історій»

2132 0
Уже 9 листопада у Львові зберуться послухати промовців, які розповідатимуть реальні, сильні історії про власну боротьбу, мотивацію, особисті перемоги, адже темою цього разу організатори обрали «Кожен фініш – це, по суті, старт».
Фото: Новое Время

Фото: Новое Время

Одну з історій розповідатиме справжній «айронмен», а ще він пластун та працівник сфери ІТ Володимир Мисак. Його історія обіцяє бути надзвичайно цікавою.

Тема «Кожен фініш – це, по суті, старт» поєднує найрізноманітніші втілення життєвих перипетій, кожна з яких відобразилася в історіях наших промовців.

Також свою історію розповідатиме спеціальна гостя з Києва – Інна Матюшенко. Її історія не залишить байдужим нікого, адже піднімає тему раку, боротьби та віри.

Також промовцями стануть відомі у Львові поет, журналіст, культурний менеджер Володимир Бєглов та медіаконсультант, громадський активіст, співзасновник ініціативи «Крим SOS» Алім Алієв. 

Організатори впевнені, це шоу буде як зажди відвертим та емоційним.

Історії, котрі ви почуєте – справжні, щирі, емоційні, без слайдів, від тих, хто не обов'язково є професійними промовцями, а просто розповідає, що довелося пропустити крізь себе, сам на сам, лише промовець і ви.

Придбати квитки онлайн: https://2event.com/uk/events/1003266

Місце проведення: FESTrepublic.club (вул. Старознесенська, 24-26).

Детальна інформація:(097) 864 99 56

Організатори: Наталя Антонів, Наталія Васильків, Оксана Лотоцька-Савчак /ГО Великий світ/ та Ірина Снітинська /Школа АҐРУС/.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!