На Соборній відновили пішохідний перехід, який сьогодні ж закрили

2257 0
Із початку його ліквідації минуло чотири години.
фото: Ярослав Іваночко/Facebook

фото: Ярослав Іваночко/Facebook

На площі Соборній повернуть пішохідний перехід, який почали огороджувати ще сьогодні. Про це повідомляє Гаряча лінія Львова у Facebook.

Таке рішення зініціював заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко. За його словами, у міській раді мають розробити проект безпечного пішохідного переходу на цій ділянці, після чого його винесуть на обговорення. Звичний перехід на цей час поновлять.

Читайте також: Чорно-білі й небезпечні. Чи потрібні Львову пішохідні огородження

Нагадаємо, 31 жовтня на цьому переході вантажівка смертельно збила жінку. За місяць депутат ЛМР Юрій Кужелюк ініціював рішення комісії про ліквідацію переходу, оскільки він вважає його небезпечним. На наступному засіданні комісії вирішили тимчасово не ліквідовувати перехід, а відправити своє попереднє рішення доопрацювання.

Після цього Юрій Кужелюк повторно звернувся до комісії з безпеки дорожнього руху, аби ліквідувати перехід. За словами заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака, за регламентом комісії немає причини розглядати це рішення повторно, тому на засіданні 6 лютого чинним залишили перше — ліквідацію. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!