На вулиці Городоцькій у Львові буде окрема смуга для громадського транспорту

10604 3
На частині вулиці Городоцької рух громадського транспорту відокремлять смугою.
www.google.com.ua/maps

www.google.com.ua/maps

Смугу облаштують на ділянці від вулиці Гоголя до вулиці Наливайка у напрямку руху до центру міста. Таке рішення сьогодні, 22-го лютого, ухвалили під час засідання комісії з безпеки дорожнього руху. Пропозиція надійшла від ЛКП «Львівелектротранс» та управління транспорту Львівської міської ради.

Необхідність такого рішення аргументували тим, що на цій частині вулиці часто утворюються затори з приватного та громадського транспорту, а періодичні ДТП стають причиною довготривалих корків.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
23 Лютого, 2017 18:48
bob до - Ser
Ви б шановний, роботу собі хорошу пошукали. До зарплати нормальної добилися, а там і авто появиться.
А якщо ніщєбродство - це ваш стан душі, і ви не хочете бачити інших успішних людей, то їдьте в Рашку або Північну Корею. Там тих проблем точно нема.
23 Лютого, 2017 13:27
Evgenij А що це десть? Там є два правих повороти: на Огієнка і на Лепкого. Відповідно машини які блокували праву смугу, намагаючи повернути праворуч, тепер будуть блокувати всю ліву смугу приватного транспорту. Де вирішення проблеми корків на даній ділянці?
23 Лютого, 2017 09:08
ser Давно пора відокремити власників авто, яких розвелося і які возять одну свою дупу, постійно створюючи корки на цій та іншій ділянках дороги в центрі міста.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!