Наступного тижня у Львові пройде Свято Шоколаду. Програма

3412 0
Серед активностей Національного Свята Шоколаду, що відбудеться 14-16 жовтня, – Львівський музей шоколаду. Там можна буде дізнатися, як роблять шоколад, які інгредієнти застосовуються у його виготовленні.
фото: shokolad.lviv.ua

фото: shokolad.lviv.ua

14 - 16 жовтня 2016 року у Львівському палаці мистецтв відбудеться солодке свято – Національне Свято Шоколаду.

Ця всеукраїнська подія  збере кращі солодкі бренди та виробників шоколаду ручної роботи України. Протягом трьох днів кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах.

Серед активностей Національного Свята Шоколаду, що відбудеться 14-16  жовтня, – Львівський музей шоколаду. Там можна буде дізнатися, як роблять шоколад, які інгредієнти застосовуються у його виготовленні.

Програма Національного Свята Шоколаду*

Місце: Львівський Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17)

Час: 14 - 16 жовтня, 14:00 - 20:00, щодня

Львівський музей шоколаду, у якому можна буде дізнатися як роблять шоколад, які інгредієнти застосовуються у його виготовленні, а також цікаві факти з історії шоколаду.

Величезний ярмарок шоколадних виробів, де виробники та представники шоколадної індустрії, кондитерські та майстерні шоколаду ручної роботи презентують свої вироби, зроблені спеціально до Свята.

У Дитячому Шоколадному королівстві працюватиме казкова кондитерська, де маленькі шоколатьє готуватимуть солодощі, працюватиме міський театр та шоколадна залізниця. А ще можна буде пограти в шахи із вихованцями дитячого шахового клубу.

Спеціально до Свята шоколадні інсталяції – гігантська коробка цукерок, шоколадний млин та великий шоколадний ведмедик, де можна буде зробити солодке фото на згадку.

Галерея скульпторів, у якій на очах у відвідувачів створюватимуть шоколадні скульптури найрізноманітніших форм та розмірів.

Майстер-класи із виготовлення солодощів для дорослих та маленьких відвідувачів свята.

*У програмі можливі зміни. Слідкуйте за оновленнями на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!