Onur розпочинає ремонт дороги між Жовквою та Кам'янка-Бузькою за майже мільярд гривень

2671 0
Ця дорога стане частиною великого транзитного кільця навколо Львова.
Photo by Karsten Würth on Unsplash

Photo by Karsten Würth on Unsplash

На Львівщині розпочинають реконструкцію ділянки дороги Т-14-25 між Жовквою та Кам’янкою-Бузькою. Йдеться про автомобільну дорогу Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка на ділянці Жовква – Кам’янка-Бузька. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Львівщини.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт дороги Боберка – Бориня до майбутнього пункту пропуску. Фото

«Автомобільна дорога Т-14-25 стане великим транзитним кільцем навколо Львова. Ділянка Жовква – Кам'янка-Бузька має важливе соціальне значення для Львівщини, адже вона поєднує між собою не лише два райони: Жовківський та Кам'янка-Бузький, а й дві траси – Тернопіль – Львів – Рава-Руська та Львів – Радехів – Луцьк. Відремонтована ділянка стане економічно вигідною для багатьох водіїв та дозволить значно зменшити час перебування в дорозі», – зазначив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

На ділянці дороги, довжиною 25,5 км, яка зараз відповідає параметрам ІV категорії, розширять проїзну частину до 8 метрів, влаштують конструктивні шари асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи, відремонтують штучні споруди, зокрема, мостовий перехід через річку Желдець, а у межах населених пунктів влаштують тротуари, зовнішнє освітлення та дощову каналізацію.

Підрядна організація Onur Group Ukraine розпочне ремонт вже цього місяця. Вартість робіт становить 975 млн. грн.

Читайте також: На Львівщині побудують 24-метровий міст, який покращить сполучення чотирьох районів

Нагадаємо, що після реконструкції ця дорога відповідатиме ІІІ категорії. Дорога Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка має стати частиною великого транзитного кільця навколо Львова для вантажівок. Частково цю трасу між Городком і Крижовою та між Бучалами та Комарно відремонтували торік.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!