Ожеледиця та до +4-6 градусів. Якими будуть вихідні та початок тижня

1297 0
Від завтра вночі почнуться перші заморозки.

Завтра, 21 листопада, у Львові та на Львівщині вночі і вранці на дорогах буде ожеледиця.

По області передбачається мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6 градусів морозу, а вдень 1-6 тепла, повідомляє Львівський гідрометцентр.

У Львові опадів також не буде. Температура вночі 1-3 градуси морозу, а вдень 2-4 тепла. Туман.

У неділю, 22 листопада, також буде хмарно, без опадів, а вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер посильнішає 9-14 м/с, вдень місцями пориви до 20 м/с. Температура вночі сягатиме 1-6 градусів морозу, а вдень 1-6 тепла.

На початку наступного тижня температура буде приблизно такою ж. У понеділок, 23 листопада, температура вночі від 4 градусів морозу до 1 тепла, а вдень – 2-7 тепла. У вівторок, 24 листопада, температура вночі від 3 градусів морозу до 2 тепла, вдень 1-6 тепла. А в середу, 25 листопада, передбачається температура вночі 0-5 градусів морозу, а вдень 3-8 тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!