Перекриття вулиці Поповича продовжили на місяць. Схема об'їзду

1428 0
Тут тривають поточні ремонтні роботи.
фото: galka.if.ua

фото: galka.if.ua

Перекриття руху транспорту на вул. Поповича у Львові триватиме до 22:00 30 вересня замість 31 серпня. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Ідеться про відтинок від вул. Поповича, 13 до вул. Мартовича, що закрили для транспорту 29 липня і мали відкрити наприкінці серпня.

Читайте також: Які вулиці Львова закрили на ремонт. Перелік, схеми об'їзду та коли відновлять

Поточний ремонт на цій ділянці виконує ТзОВ «Інститут соціальних технологій».

Об’їзд здійснюється відповідно до розробленої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!