Почати ранок смачно. 4 оригінальні локації у центрі Львова, де можна поснідати

5378 1
Заховатися від вуличної метушні, виготовити власну листівку чи поснідати увечері. Tvoemisto.tv пропонує кілька особливих закладів, у яких не лише смачно годують.

Ресторан «Валентино» 

Працює з 8:00 до 22:00.

Сніданковий час — 8:00-11:00.

Ціна — 400 грн, знижка 10% для компанії з трьох людей

Адреса: вул. Нижанківського, 20

В цій ресторації сніданок – це особливий час для гостей під звуки класиків. З 08:00 до 11:00 ви можете поснідати в ресторані на першому поверсі, де вас завжди чекає шведський стіл з різними смаколиками та поживними стравами на сніданок: яєчня, сирні та м’ясні нарізки, овочі та фрукти, десерти та соки, також млинці, сирники, омлети, десерти тощо. І звісно ж, кава або чай.  Придбавши сніданок за 400 грн, ви можете замовити декілька чашок еспресо, американо чи лате. Невимушена атмосфера та відмінний сервіс допоможуть вам розпочати чудовий день яскраво та спокійно. Для любителів поспати трохи довше ресторан «Валентино» пропонує поснідати з 10.00 до 13.00 на панорамній терасі ресторану, яка є Першою Панорамною Терасою у Львові.
 
З 08:00 до 11:00 ви можете поснідати поживними стравами та різними смаколиками:
 
  •  яєшня, омлет, запіканки;
  •  нарізки сиру та м’яса;
  •  овочі та фрукти;
  •  сирники, млинці з різними джемами, гранола, десерти;
  •  кефір, йогурт, соки, чай.

 

Сайт ресторану «Валентино» у Львові; 
Інстаграм ресторану «Валентино»;
Фейсбук ресторану «Валентино»;
Вайбер-канал ресторану «Валентино»;
Телеграм-канал ресторану «Валентино».
 

Читайте також: Підкорити гору заради кави. Як у Львові працює перша монастирська кав’ярня

«Пошта на Друкарській» (вул. Друкарська, 3)

Працює з 11:00 до 00:00, у вихідні — з 10:00 до 00:00.

Сніданковий час — 11:00-13:00.

Середній чек — 90-110 грн.

У «Пошті» зібрана найбільша колекція львівських листівок, якими декоровані усі стіни закладу. На сніданок у вишуканому інтер’єрі пропонують млинці з куркою і грибами або з домашнім сиром і яблуками, а також скрамбл з куркою. Та особливої уваги клієнтів заслуговують нарізанці — домашня паста. Є класичні варіанти — карбонара, болоньєзе чи з бринзою, — а є і галицькі варіації — наприклад, зі шкварками, фрикадельками чи ягодами. А після сніданку можна ще й самостійно виготовити собі листівку на згадку.

«Львівські пляцки» (пл. Ринок, 13)

Працює з 8:00 до 23:00.

Сніданковий час — 8:00-13:00.

Середній чек — 70-80 грн.

Ресторація навпроти Ратуші спеціалізується на різноманітних струделях. Для тих, хто любить починати ранок солодко, є струделі з маком та вишнею, полуницею і бананом, яблуком та родзинками. Є також солоні варіанти з куркою, перцем і помідором або з лососем та шпинатом. Для вегетаріанців пропонують корисний та смачний струдель з фетою та шпинатом. Крім того, поснідати можна й класичними сирниками або міні-струделями.

Читайте також: У Львові закрили ресторан «Дім легенд»

Відкрита кав'ярня «Біля Діани на Ринку» (пл. Ринок, 1)

Працює з 9:00 до 22:00.

Сніданок не має часових обмежень.

Середній чек — 100-150 грн.

Особливістю кав’ярні є те, що вона розташована в серці Львова на літнику. Крім того, сніданки тут можна замовити у будь-який час — хоч о 9:00, хоч о 21:00. «Біля Діани» пропонують як класичну яєшню, так і бовтанку або варені яйця. Усі вони подаються із салатним міксом — руколою, шпинатом, салатом та м’ятою.

Також можна замовити кашу з додатками — гречану, вівсяну чи перлову, — або ж гранолу чи йогурт. До будь-якого сніданку пасуватиме кошик теплого хліба з солоними чи солодкими намазками: або з паштетом, овочевою ікрою та рікотою, або з шоколадом, вершковою помадкою і лекваром.

Фото надані закладами

Партнерська публікація


Читайте також:
19 Квітня, 2019 10:33
666 ... снідати о 21:00 ... як це по-українськи ! ... коли прокинувся , тоді і ранок , і сніданок ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!