Поліція розшукала 17-річного мешканця Львівщини, який втік з дому в зону ООС

2504 0
За його словами, він хотів приєднатись до військових та зі зброєю в руках захищати незалежність держави.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

Правоохоронці розшукали 17-річного мешканця Пустомитівського району Дениса Лагодича у зоні проведення ООС – на блокпосту біля Слов’янська в Донецькій області. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

13 липня у поліцію з заявою про зникнення свого 17-річного сина, Дениса Лагодича звернувся мешканець села Гринів Пустомитівського району. Чоловік повідомив, що напередодні близько 22:00 хлопець пішов з дому, після чого зв'язок з ним втратили.

Правоохоронці оголосили неповнолітнього в розшук і сьогодні, 15 липня, поліцейські розшукали хлопця у Донецькій області. За його словами, він хотів приєднатись до військових та зі зброєю в руках захищати незалежність і територіальну цілісність держави.

Правоохоронці порадили Денису почекати кілька років, після чого реалізовувати свої плани у законний спосіб. Хлопець здоровий та неушкоджений, невдовзі правоохоронці повернуть його додому.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!