Померла колишня очільниця трьох районних адміністрацій Львова

2736 0
У різні періоди Надія Банах була керівницею Залізничної, Шевченківської та Франківської районних адміністрацій
Фото: 032

Фото: 032

Сьогодні, 19 квітня, померла Надія Банах, яка у різні періоди очолювала 3 районні адміністрації міста Львова. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

У місті Надія Банах почала працювати з 1993 року, очоливши комунальне підприємство «Цитадель-центр». Вже згодом, у різні періоди очолювала Залізничну, Шевченківську та Франківську районні адміністрації.

«Надію Борисівну знала дуже давно. Ми разом працювали в Галицькому районі, коли вона була керівником ЛКП «Цитадель-центр». Я завжди на неї покладалася і знала, що якщо даю їй доручення, то воно 100% буде виконано. Я була впевнена в ній як  фахівцю і як людині. Водночас, коли жінка очолює такий важливий напрямок, то необхідно балансувати між тим, щоб виконувати свою роботу і приділяти час родині. А вона віддавала всю себе місту і віддавала своїй родині», – каже Ірина Маруняк, уповноважена Львівської міської ради з питань доступності.

Громада Львова висловлює щирі співчуття рідним, друзям та усім, хто знав Надію Борисівну.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!