Постраждалим у Євромайдані та АТО допоможуть здобути іншу освіту

1222 0
У цій війні за українську незалежність значна кількість людей зазнали непоправних травм для здоров’я, що обмежили їхні фізичні можливості. Вони вже не зможуть повернутися на попереднє місце роботи, але й надалі хочуть бути активними. Відтак міністерство освіти і науки України, Центр освітнього моніторингу та Євромайдан SOS розпочинають спільну ініціативу допомоги українським захисникам з інвалідністю, які були учасниками Євромайдану й АТО.

Ініціатива спрямована на допомогу навчатися або перекваліфікуватися в інший фах, що не вимагає спеціального фізичного навантаження, повідомляється на сайті міністерства освіти і науки. Йдеться про можливість здобути освіту в різних галузях, передусім з інформаційних технологій, права, педагогіки. Перекваліфікація відбуватиметься в рамках спеціальних груп підготовчого відділення та університетських груп.

Усі зацікавлені можуть надіслати інформацію про себе (ім’я, прізвище, перша освіта), а також контактні дані (телефон, електронна пошта) на адресу електронну адресу [email protected].

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!