Політична реклама

Про тарифи у львівських маршрутках говорили без перевізників

1409 0
Вчора, 12 березня, у Львові відбулися громадські слухання щодо доцільності підвищення оплати за проїзд та введення електронного квитка.

Проте, перевізники, які обслуговують маршрути, на обговорення не з’явилися. Присутній був лише представник комунального підприємства АТП-1, - повдомляє Zaxid.net.

Мешканці Львова, що прийшли на слухання, проголосували проти підвищення плати за проїзд, доки не буде покращено якість перевезень.

Перевізників запрошували до участі в громадських слуханнях  міське управління транспорту та відділ громадського партнерства Львівської міської ради, - підкреслив начальник відділу Юрій Лукашевський.

Нагадаємо, превізники Львова  погрожували припинити курсувати після 20:30, вимагаючи збільшити тариф на перевезення у громадському транспорті до 3 грн. Міський голова Львова у разі страйку обіцяв розірвати угоди з перевізниками. Тоді останні погодились працювати у звичному режимі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!