Мороз до -30°. Прогноз погоди у Львові

105272 0
Синоптики прогнозують зниження температури повітря у наступні кілька днів.
фото: inlviv.in.ua

фото: inlviv.in.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що у Львові до п’ятниці на дорогах збережеться ожеледиця, а температура повітря продовжить знижуватися. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Сьогодні, 28 лютого, у Львові буде хмарно та випадатиме невеликий сніг. На дорогах збережеться ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 17-22° морозу, місцями 25-27° морозу; вдень 9-14° морозу.

В четвер, 1 березня, у Львові буде хмарно з проясненнями. Істотних опадів синоптики не очікують. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 20-25° морозу, місцями 28-30° морозу; вдень 8-13° морозу.

Читайте також: Як не змерзнути взимку. Інфографіка

У п'ятницю та суботу в місті не очікуються істотні опади. У п'ятницю, 2 березня, температура вночі сягатиме 21-26° морозу, місцями до 30° морозу; вдень – 7-12° морозу. 3 березня, в суботу, вночі — 15-20° морозу, місцями 23° морозу; вдень 4-9° морозу.

Міськрада нагадує, що у Львові діють 4 пункти обігріву. Зокрема, цілодобово діє постійний пункт обігріву на вул. Кирилівській, 3а, що забезпечений гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування. За необхідності тут видається одяг. Допоки температура повітря буде нижче 10 градусів, у Львові діють додаткові денні пункти обігріву на вул. Личаківській, 56, вул. Сербській, 15 та вул. Городоцькій, 163а.

Читайте також: Рецепти їжі, яка допоможе зігрітися у холод

Львів’ян закликають бути небайдужими і повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб чи скеровувати їх безпосередньо до Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян. Контакти Центру: тел.: 233 14 79 або 233 10 49, вул. Кирилівська, 3а. Також можна телефонувати на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15-80.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!