«Прометеус» запрошує на курс критичного мислення

4604 0
Учасники курсу здобудуть інструменти, які допоможуть мислити аналітично та покладатися на факти
фото: theyoungtreps.com

фото: theyoungtreps.com

Освітня платформа «Прометеус» оголосила реєстрацію на безкоштовний курс «Критичне мислення». Зареєструватися можна за цим посиланням. Початок курсу – 28 жовтня.

У програмі курсу

·         Науковий метод і його застосування в повсякденному житті;

·         вивчення інструментів, які поліпшать повсякденне мислення і допоможуть глибше зрозуміти упередження;

·         поради, як можна змінити погляди інших людей;

·         техніки для навчання і кращого запам’ятовування інформації;

·         як відрізнити факти від вигадки.

«Фонд випускників України» проведе конкурс серед слухачів, які успішно пройдуть курс та подадуть відео «Змінюймо світ» (заключне завдання курсу), з цінними нагородами для переможців. Деталі конкурсу буде оголошено пізніше.

Курс триватиме 13 тижнів і є повністю безкоштовним. Викладач може рекомендувати навчальну літературу, щоб Ви могли глибше вивчити ту чи іншу тему, але доступних у межах курсу матеріалів буде достатньо для успішного його проходження. Все, що Вам знадобиться, – це доступ до мережі інтернет на швидкості, достатній для перегляду відеолекцій.

Після успішного виконання всіх завдань учасники отримують сертифікат Prometheus про його проходження! Для того, щоб отримати сертифікат університету Квінсленда слід пройти курс-оригінал на платформі eDX.

Відеолекції, завдання, форум та можливість отримати сертифікат доступні в будь-який час.

Викладачі курсу

Джейсон Танген

Старший викладач у сфері пізнання (когнітивності) університету Квінсленда. Він вивчав філософію та пізнання в Канаді, до того, як у 2004 році переїхав до Австралії. Його дослідницька діяльність в основному стосується питань експертного знання і доказів.

Метью Томпсон

Досліджує природу візуальної експертизи в галузі медицини і судової медицини. Мета досліджень – поліпшити прийняття критично важливих для безпеки рішень. Томпсон є постдокторантом в університеті Квінсленда. Метью був стипендіатом програми Fulbright у Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі та програми Endeavour в Гарварді.

Емма Маккензі

Продюсер курсу «Наука повсякденного мислення». Здобула ступінь бакалавра в журналістиці та мистецтві в університеті Квінсленда. Вона також навчалася у Великобританії і, висвітлюючи різноманітні проекти як журналістка, багато подорожувала: від В’єтнаму до Центрального Квінсленда. Емма зацікавлена у story-telling (розповіданні), та його ролі в майбутньому журналістики і вищої освіти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!