Prometheus створив 2 нові бухгалтерські курси

3165 0
Нещодавно Prometheus на численні прохання користувачів відкрив реєстрацію на курси з бухгалтерського обліку та цифрового маркетингу, що розпочнуться в лютому та навесні 2017-го року відповідно.

Особливістю нових курсів є те, що лекторами будуть не викладачі університетів, а практики з провідних українських компаній, – повідомив на своїй сторінці у Facebook співзасновник Prometheus Іван Примаченко.

"Бухгалтерський облік для початківців" вестимуть фахівці відомої аудиторсько-консалтингової компанії EY. У анонсі курсу зазначають: "Якщо ви хочете сформувати своє власне бачення фінансової складової підприємства, зрозуміти необхідні для економічної діяльності бізнес-процеси, розширити знання з бухгалтерського обліку та на практиці скласти фінансову звітність, яка є основою для прийняття рішень менеджментом, – обов’язково прослухайте наш курс. Ви отримаєте можливість пройти весь процес від створення уявної виробничої компанії до випуску її першої фінансової звітності. Через практику ви засвоїте теорію бухгалтерського обліку й навчитесь розуміти фінансову звітність". Зареєструватися можна за посиланням. Курс безкоштовний. Початок  у лютому 2017 року.

Читайте також: Топ-10 україномовних онлайн-ресурсів для розвитку дитини

Курс "Цифровий маркетинг" підготувала українська цифрова агенція з питань маркетингу Postmen, що має досвід співпраці з такими компаніями як Нова Пошта, Lifecell та Bukovel. Організатори зазначають: "Мета курсу – структурувати уявлення широкої аудиторії і маркетологів-практиків щодо цифрових трансформацій. Всі знання ми будемо тестувати на кейсах українських компаній, частина з яких буде реальними викликами, які сьогодні стоять перед керівниками і маркетинговими підрозділами лідируючих вітчизняних бізнесів. Оцінка кейсів буде здійснюватись як самими учасниками курсу, так і викладачем. Результатом курсу має стати володіння аудиторією новими цифровими маркетинговими стратегіями і вміння вибудовувати цифрові кампанії відповідно до поставлених задач." Участь - безкоштовна. Зареєструватися просять за посиланням. Розпочнуть лекції навесні 2017 року.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!