П’ять районів Львова мають проблеми з вивезенням сміття. Перелік вулиць

3729 1
Tvoemisto.tv дізнавалося, у яких районах та на яких вулицях Львова сьогодні є проблеми із вивезенням ТПВ.

Шевченківський район

«Львів’яни традиційно лишають більше сміття після свят. Зараз маємо три проблемні сміттєві майданчики на вулиці Юрія Липи», – прокоментував голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко.

Сихівський район

«Чотири перевізники справляються добре. Проблеми маємо з ТОВ «ДВ-Екосвіт». Однак, вони обіцяють владнати ситуацію упродовж доби», – зазначила голова Сихівської РА Ірина Маруняк і додала, що сьогодні під час зустрічі має обговорити із представниками ТОВ «ДВ-Екосвіт», як поліпшити їхню роботу.

За її словами, проблеми зараз є на вулицях Чукаріна, Хоткевича, Вернадського, Антонича, Трильовського, Драгана.

Франківський район

Як розповів Орест Тимчишин, заступник голови Франківської РА, у районі зараз є 35 невивезених контейнерів, 20 із яких – переповнені (сміття лежить і на землі). Відходи вивозять поступово, тому щодня локації, які є найбільш засміченими, змінюються.

Сьогодні  — це територія навколо Привокзального ринку. Зокрема, майданчики на вул. Городоцькій, 201 та вул. Героїв УПА, 76.

Залізничний район

За словами Надії Банах, голови Залізничної РА, загалом ситуація у районі – контрольована, однак є проблеми з перевізником ТзОВ «Спецавтотранс-Львів», який має врегулювати ситуацію до Різдвяних свят.

Серед проблемних вулиць – Кульпарківська та частина мікрорайону Левандівка.

Личаківський район

Як прокоментував Іван Лозинський, голова Личаківської РА, проблемними зараз є кілька майданчиків на вулиці Лисинецькій. «Є заповнені контейнери, які мають вивезти упродовж дня», – додав він.

Галицький район

Як прокоментував Андрій Зозуля, заступник голови Галицької РА, проблем із вивезенням сміття у районі зараз немає.

Читайте також: Чому в центрі Львова з’явилися нові контейнери для сміття

Нагадаємо, Львів шукає земельну ділянку для будівництва сміттєпереробного комплексу та нового полігону для відходів на заміну Грибовицькому. Пропозиції вже є, адже умови вигідні: село чи місто, що погодиться надати землю, отримуватиме з кожної тонни переробленого сміття 50 гривень. Детальніше читайте тут: Хробаки, завод чи сортувальні майданчики: що врятує Львів від сміттєвого колапсу

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
10 Січня, 2017 21:04
axab В об’єднаних громадах сімейному лікарю "світить" висока зарплата та соціальне житло. Це вже реальність в Білозерській громаді на Черкащині
[***]://silobr.info/index.php/novini-gromad/item/907-bezkoshtovne-zhitlo-%20-visoka-zarobitna-plata-=-simeyniy-likar-v-ob%E2%80%99ednaniy-gromadi
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!