Регіональний експрес Чернівці−Львів продовжить маршрут. Розклад

7510 0
Від 3-го березня регіональний експрес курсуватиме за продовженим маршрутом.
Фото: Львівська залізниця

Фото: Львівська залізниця

Для покращення залізничного сполучення західних регіонів України прийнято рішення продовжити маршрут денного швидкісного «регіонального експреса» №701/702 із сполученням Чернівці−Львів−Ковель. Від 3-го березня 2017-го року поїзд курсуватиме за новим маршрутом. Про це інформує прес-служба Львівської залізниці.

Читайте також: У Львові відремонтують площу біля Головного залізничного вокзалу

Поїзд №701 Чернівці – Львів – Ковель відправлятиметься із Чернівців о 06:11 за чинним розкладом і прибуватиме до Львова о 09:51. Зі Львова до Ковеля він вирушатиме о 10:20 та прибуватиме у Ковель о 13:30.

Поїзд №702 Ковель – Львів – Чернівці відправлятиметься із Ковеля до Львова о 15:23. У Львів прибуватиме о 18:35 та приїде у Чернівці 22:44 за чинним розкладом.

Поїзд курсуватиме щопонеділка, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі. Маршрут обслуговуватиметься дизель-поїздом у складі 3-х вагонів І класу.

Підготував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!