росія тримає у Чорному морі 40 крилатих ракет

739 0
Загалом на бойовому чергуванні рф у Чорному морі перебувають 11 кораблів.
Фото: ВМС ЗСУ

Фото: ВМС ЗСУ

Станом на сьогодні, 19 січня, у Чорному морі росія утримує 11 кораблів, серед яких 6 носіїв крилатих ракет типу «калібр». Про це повідомили в ВМС ЗС України.

В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації. Там ворог продовжує утримувати 2 кораблі. В Середземному морі зараз перебувають 10 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет. Загальний залп – 72 «калібри».

Читайте також: Бої за Соледар тривають, – Генштаб

За добу, в інтересах рф, прохід Керч-Єнікальською протокою до Азовського моря здійснили 9 кораблів, з них 4 судна рухалось з протоки Босфор. До Чорного моря – 24 судна, з них 10 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Нагадаємо, що українська авіація протягом минулої доби завдала 13 ударів по районах зосередження противника та 3 – по позиціях зенітно-ракетних комплексів окупантів, збили ворожий гелікоптер Ка-52 та БпЛА «Мерлін-ВР».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!