Козицький прокоментував наслідки ракетного удару по Львівщині

6915 0
Ворог атакував Україну ракетами з літаків стратегічної авіації з Каспійського моря та «шахедами».
Фото: Умовне

Фото: Умовне

На Львівщині у ніч проти 29 травня було чути вибухи. Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, захисники збили російську ракету над Золочівським районом. Унаслідок падіння уламок згоріла будівля та трактор. 

«Ворог атакував Україну ракетами з літаків стратегічної авіації з Каспійського моря та «шахедами». Одна з ракет долетіла і до нашої області. Захисникам з ПвК «Захід» вдалося збити її над Золочівським районом. Уламки впали на дерев‘яну господарську будівлю, будівля згоріла. Згорів також трактор, який був поруч. Постраждалих немає. На місці падіння уламків виникла вирва. В інших районах Львівської області ця ніч була спокійною», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 29 травня окупанти знову масовано атакували Україну. Над столицею захисники знищили понад 40 ворожих повітряних цілей, а в Одесі уламки впали портову на інфраструктуру.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!