Ryanair скасував вихід на український ринок

2697 0
Ірландський лоукостер не зміг домовитися з аеропортом «Бориспіль».
inquisitr.com

inquisitr.com

Авіакомпаня Ryanair оголосила, що скасовує свій прихід в Україну. Як вказано в повідомленні компанії, це трапилося після того, як київський аеропорт не виконав угоду, досягнуту в березні цього року міністерством інфраструктури та керівництвом «Борисполя»

«На жаль, київський аеропорт замість цього вирішив захистити авіаквитки за високими тарифами (включаючи Міжнародні авіалінії України) та позбавити українських споживачів  доступу до найнижчих авіапакетів у Європі та найширшої маршрутної мережі. Як наслідок, Ryanair не має іншого вибору, окрім скасування 4 нових маршрутів Києва та 7 нових львівських маршрутів, що призведе до втрати понад 500 000 пасажирів та 400 робочих місць» -- зазначено у повідомленні.

Компанія вибачилася перед усіма клієнтами, які забронювали авіаквитки. З ними зв’яжуться та повернуть кошти.

Читайте також: ДО ЛЬВОВА ПРИЙДЕ ЛОУКОСТЕР RYANAIR. ОФІЦІЙНО

Директор лоукостера Девід О’Браєн  наголосив, що київський аеропорт продемонстрував, що український ринок не є достатньо зрілим та надійним місцем для бізнесу. За його словами, таке рішення призведе до втрати 500 тисяч споживачів та 400 робочих місць в аеропортах.

«Ми також шкодуємо, що львівський аеропорт став жертвою рішення київського аеропорту» -- зазначив він.

Як вказано у повідомленні, компанія передасть плановані потужності в Німеччину, Польщі та Ізраїль.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!