Ryanair проводить розпродаж квитків на рейси зі Львова від 10 євро

26828 2
Зі Львова Ryanair літає до Кракова, Дюссельдорфа, Меммінгена, Лондона та Варшави (Модлін).
Фото: lowcostavia.com.ua

Фото: lowcostavia.com.ua

Ірландський лоукостер Ryanair проводить розпродаж квитків на рейси зі Львова на осінні рейси. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Читайте також: Куди полетіти у відпустку зі Львова. Перелік рейсів до курортних міст

За його словами, розпродаж запустили, оскільки компанія перевезла з та до летовища «Бориспіль» понад 500 тисяч пасажирів.

Зі Львова за 10 євро можна полетіти у Краків, за 13 євро – у Дюссельдорф та Варшаву, за 15 євро – у Меммінген, а за 22 євро – у Лондон. Придбати квитки можна на сайті авіаперевізника.

Читайте також: Ryanair запустив україномовну версію сайту

Нагадаємо, Ryanair розпочав польоти зі Львова 30 жовтня з авіарейсу до Кракова. Наступного дня стартували польоти до Варшави, Меммінгена та Дюсельдорфа, а 2 листопада – до Лондона. З 1 листопада перевізник змінив правила перевезення ручної поклажі та збільшив вартість пріоритетної посадки.


Читайте також:
14 Липня, 2019 10:57
Witally Чи з'являться знову рейси з Берліна до ЛЬвова???
13 Липня, 2019 23:59
Тетяна Доброго дня,А до Греції не буде рейсу?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!