Смертність від коронавірусу в Європі зросла на 40%. Дані ВООЗ

1557 0
Також у ВООЗ зазначають, що лікарні у деяких країнах швидко заповнюються
Фото: Львівська обласна клінічна лікарня

Фото: Львівська обласна клінічна лікарня

У деяких країнах Європи протягом останнього тижня зросла добова кількість летальних випадків серед пацієнтів з Covid-19. Ситуація ускладнилася у Великій Британії, Іспанії, Нідерландах, РФ та Франції, про це повідомляє прессекретарка Всесвітньої організації охорони здоров'я Маргарет Гарріс, пише BBC.

За словами Маргарет Гарріс, у Європі відбувається інтенсивне та тривожне зростання випадків зараження коронавірусом та смертей унаслідок хвороби.

Добова кількість смертей у Європі від Covid-19 зросла майже на 40% порівняно з попереднім тижнем, а кількість випадків інфікування – на третину, зауважила вона.

«Незважаючи на краще управління лікарняною мережею, лікарні в деяких країнах швидко заповнюються», – хвилюється Маргарет Гарріс.

Додамо, за даними worldometers у світі кількість випадків Covid-19 становить 44,251,983, з них 1,171,476 летальних, одужали 32,446,970 людей.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!