Сніг дощ. Прогноз погоди у Львові на тиждень

2829 0
Погода останнього робочого тижня року змінюватиметься щодня, а переддень Нового року буде сніжним і морозним.

Сьогодні, 24 грудня, у Львові увесь день триматиметься хмарна погода, повідомляє Sinoptik.ua. Сніг і дощ, які йтимуть майже весь день, до вечора поступово змінить лише дрібний сніг. Температура повітря впродовж дня коливатиметься від -3 до +3 градусів. 

У вівторок, 25 грудня, день почнеться зі снігу, який припиниться по обіді. Температура повітря триматиметься в межах 2-3 градусів морозу.

У середу, 26 грудня, день почнеться з дрібного снігу, який стане сильнішим до вечора. Втім, температура повітря триматиметься на рівні двох градусів тепла. 

У четвер, 27 грудня, у Львові буде хмарно з проясненнями. Часом йтиме дощ. Температура не опускатиметься нижче 1 градусу тепла. 

Читайте також: Де у Львові відсвяткувати Новий рік. Мапа локацій, вартість

У п'ятницю, 28 грудня, стане трішки тепліше – очікується до 3 градусів тепла. Проте з самого ранку у Львові йтиме сильний дощ.

Такою ж буде погода і в суботу, 29 грудня. Щоправда, замість дощу йтиме дрібний мокрий сніг. 

У неділю, 30 грудня, дрібний сніг ітиме весь день, а температура опуститься до 1 градусу морозу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!