Якою буде погода на вихідних у Львові. Прогноз

1135 0
На неділю прогнозують сніг та ожеледицю.
Фото умовне

Фото умовне

Сніг та ожеледицю прогнозують мешканцям Львівської області на найближчі кілька днів. Про це Tvoemisto.tv розповіла черговий синоптик Львівського гідрометцентру Євгенія Коломієць.

Сьогодні, 9 грудня, в області буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 6 – 8° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла. Погіршення видимості в тумані 500 – 1000 м.

Читайте також: Небезпечний холод. Судинний хірург – про те, чи варто взимку носити шапку

У неділю, 10 грудня, на Львівщині також буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 4 – 9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Нагадаємо, що зима принесла львів'янам не лише сніг, але й численні переломи та забої. З початком рясних снігопадів і морозів у місті почастішали випадки вуличного травматизму. Зокрема, через те, що не всі вулиці належно посипані сумішами. >;Tvoemisto.tv відвідало лікарню св. Луки, поспілкувалося з пацієнтами та лікарями про те, чому травмуються люди та як можна цьому зарадити у матеріалі.

Тетяна Дзяма

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!