Сьогодні Львівщину відвідує Гройсман: рух не перекриватимуть

2455 0
Прем‘єр-міністр України Володимир Гройсман сьогодні, 30 вересня, з робочим візитом перебуватиме у Львівській області.
фото: прес-служба ЛМР, bykvu.com

фото: прес-служба ЛМР, bykvu.com

Попередньо заплановано, що глава уряду відвідає підприємство японської компанії «Фуджікура» біля Львова у Рясне-Руській, а також Західний реабілітайно-спортивний центр Національного комітету спорту інвалідів України у Турківському районі Львівщини, – поінформували у Львівській облдержадміністрації.

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця Патрульної поліції Львова Катерина Рибій, рух у Львові через приїзд Прем'єр-міністра перекривати не планують.

Читайте також: Компанії «IKEA» запропонували збудувати завод на Львівщині

Додамо, що японський завод із виробництва електричного устаткування для автотранспортних засобів «Фуджікура» на Львівщині відкрили 14 квітня. Зараз там працює 550 людей, а до середини 2017 року у планах підприємства відкрити ще 3 тисячі робочих місць.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!