Сьогодні львів’янам презентують станції для прибирання за собаками

2033 0
Сьогодні, 29 грудня, львів’ян запрошують на презентацію станцій для прибирання за собаками, які облаштували на Сихові.
Фото: eos-lviv.wix.com

Фото: eos-lviv.wix.com

Сьогодні о 12:00 годині за адресою пр. Червоної Калини, 107, у рамках всеукраїнської екологічної програми «Будуймо ЕКО Україну разом!» для львів'ян презентують станції для прибирання за собаками, – про це йдеться на facebook-сторінці «Dog-Friendly City». Усіх охочих запрошують доєднатися.

Як розповіла Tvoemisto.tv координатор проекту «Місто, дружнє до собак» Ольга Кирилович, свого часу вони отримали грант на встановлення відповідних станцій для прибирання за собаками та піврічний запас необхідних для цього пакетів. У рамках пілотного проекту місцем облаштування обрали Сихівський район. Саме там серед мешканців влітку було проведено опитування, щоб дізнатися, де краще встановити такі станції. Так було визначено 40 локацій. 

Читайте також: Де у Львові облаштують смітники для прибирання за собаками. Інтерактивна карта

Однак на цьому активісти на планують зупинятися. За словами Ольги Кирилович, вже зараз є усна домовленість, що такі станції можуть бути встановлені і в інших районах міста за кошти бюджету Львова. Разом з тим в ініціативі «Місто, дружнє до собак» шукають львівських розробників, які б погодилися виготовити відповідні станції, щоб здешевити проект.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!