Для кота в музеї Франка просять принести смаколики. Перелік речей

3715 0
Сьогодні відбудеться підсумкове засідання конкурсної комісії, яка визначить остаточного переможця.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Музей Івана Франка визначився з основними претендентами на "посаду" музейного кота, пишуть на сторінці музею у Facebook. Переможця оберуть сьогодні, 22 березня, о 12:00 у Музеї (вул. Івана Франка, 150). 

Працівники музею пропонують львів'янам долучитись до облаштування побуту нового "співробітника".

"Якщо знайдуться раптом добрі люди, готові допомогти і стати офіційними партнерами Музею, будемо вельми вдячні", йдеться в оголошенні.  

Читайте також: Франко має стати брендом Львова

Перелік потрібного: ложе (лежанка), нашийник (можна з GPS), повідець для дальших прогулянок і бокс для ще дальших мандрівок, WC-лоточок із наповнювачем (найкраще силіконовий), тарілочки та, звісно, харчі. 

"Хто зможе бодай із чимось практично допомогти, стане почесним членом Клубу друзів Франкового дому та особистим приятелем пана Мурлики", запевняють музейники.  

Нагадаємо, раніше у Львові оголосили конкурс на "вакансію" музейного кота. Серед кваліфікаційних вимог до "кандидатів" були принципово рудий окрас, чоловіча стать, лагідний характер і доброзичливе ставлення до відвідувачів. 

Опублікувала Марічка Мишок

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!