Сьогодні у Львові різко погіршиться погода: грози, пориви вітру, сильні зливи

2929 0
За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на території міста сьогодні, 1 квітня, в другій половині дня, у зв’язку з проходженням холодного атмосферного фронту, очікується погіршення погодних умов: грози, пориви північно-західного вітру, шквали 17-22 м/с. Подекуди град, сильні зливи. А завтра, 2 квітня, вночі та вранці очікуємо пориви північно-західного вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледицю, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Фото: np.pl.ua

Фото: np.pl.ua

2 квітня: хмарно з проясненнями. Вночі часом мокрий сніг та дощ. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі становитиме 0-2° морозу, вдень 8-10° тепла.

3 квітня: мінлива хмарність. Без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі – від 3° морозу до 2° тепла, вдень 12-17° тепла.

4 квітня: мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 3-8° тепла, вдень 18-23° тепла.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!