Політична реклама

Сьогодні у Львові відбудеться допрем'єрний показ фільму про Квітку Цісик

1339 0
До 60-ї річниці від дня народження Квітки Цісик у Львові пройде допрем’єрний показ власного документальний проекту телеканалу «Інтер» «Квітка. Голос у єдиному екземплярі»

Сьогодні, 4 квітня, о 19:00 у Львівському палаці мистецтв відбудеться допрем’єрний показ документального проекту «Квітка. Голос у єдиному екземплярі». За інформацією телеканалу «Інтер», показ пройде у чотирьох містах України – Києві, Львові, Одесі, Луганську.

Фільм присвячений пам’яті видатної особистості - всесвітньо відомої співачки українського походження Квітки Цісик.Саме 4 квітня 2013 року їй мало б виповнитися 60 років, але через хворобу вона передчасно пішла з життя.

Про Квітку Цісик у фільмі розкажуть її рідні та близькі - чоловік Ед Ракович, син Едді, родина зі Львова, люди, з якими вона працювала, її прихильники.

В США співачка більше відома під іменем КейСі. Вона десятки років озвучувала рекламні джингли таких відомих компаній як «Coca-cola», «American Airlines», «McDonald’s», «Ford». Саме вона виконала саундтрек до фільму «You Light Up My Life», який у 1978 удостоївся премії «Оскар» за кращу пісню.

Широке визнання та любов мільйонів слухачів прийшли не в США, а в Україні – завдяки двом альбомам з народними піснями у її виконанні - «Пісні України» та «Два кольори».

Перед показом фільм представниці куреня ім. Квітки Цісик національної скаутської організації «Пласт» заспівають пісні співачки.

Безкоштовний показ відбудеться у Палаці Мистецтв, 4 квітня, о 19:00, за адресою: мЛьвів, вул.Коперника, 17.Вхід на показ безкоштовний по запрошеннях.

Запрошення можна забрати на касі Палацу мистецтв з 11:00 до 18:00.
Деталі за телефонами: (032) 261 44 91, 096 89 83 86 0


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!