Політична реклама

Сьогодні у Львові відкриють вулицю Коперника

1387 1
Сьогодні, 8 листопада, після 18:00 год. для руху транспорту відкриють вул. Коперника на ділянці від вул. С. Бандери до повороту трамвайної колії.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Дорожнє покриття на вул. Коперника повністю готове. Також укладені тротуари по правій стороні. Зараз ще тривають роботи на тротуарах та велодоріжці по лівій стороні вулиці», - розповів Євген Калитич, заступник директора ЛКП «Львівавтодор».

За його словами, підрядник продовжує роботи з реконструкції вул. С. Бандери від вул. Коперника до перехрестя з вул. Чупринки.

«Водночас на вул. Городоцькій продовжують встановлювати трамвайні плити та брукувати дорогу. ЇЇ за доброї погоди сподіваємось відкрити до кінця листопада. Дещо складніше тривають роботи на вул. Замарстинівській та Б. Хмельницького. Тут є ділянки, де вже встановлюють трамвайні колії, а є ділянки, де ще тривають роботи з інженерними мережами. Ці ділянки плануємо закінчувати у грудні», - додава Євген Калитич.


Читайте також:
8 Листопада, 2013 10:53
13-й 1. Як і обіцяв Садовий - відкривають вулицю після 20 жовтня;
2. Як попасти на вулицю з одностороннім напрмком руху, якщо закрито проїзд із вулиці С. Бандери?????
3. Невже не можна було спочатку віремотувати розв'язку С. Бандери, Чупринки, а тоді відкривати Коперніка
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!