Політична реклама

Сьогодні у Львові знову ожеледиця

1680 0
На 23 січня метеорологи прогнозують температуру повітря впродовж доби 1-6º морозу. Відтак, управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії застерігає водіїв та пішоходів бути обережними.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«У зв’язку із нестійкою погодою, звертаємося до усіх мешканців міста із проханням бути обережними. Радимо водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок. При такій сильній ожеледиці обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами. В жодному разі не можна займати зустрічну смугу руху, адже ви можете просто не розминутися із зустрічним транспортом, а це створить додаткові перешкоди», - зазначив керівник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії Віктор Іваніцький.

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури, для розчищення доріг та тротуарів залучили відповідну техніку та комунальників. Зараз усі працюють в посиленому режимі.

«Ситуація надзвичайно важка. Падає дощ, температура мінусова, усе це одразу замерзає. Сіль та піскосуміш, якими посипають тротуари та дороги, дощ одразу змиває», - зазначив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник.

За словами чиновника, відомство залучило усіх працівників шляхо-ремонтних підприємств, усю техніку, щоб максимально розчистити дороги.

«Техніка виїхала ще з 17 год. Вдалось розчистити напрямок на Винники, працюємо далі. Також ми попросили наших транспортних перевізників випускати на лінію тільки придатні автобуси, аби не було жодних ДТП. Двірники зараз розчищають тротуари. Ситуація справді дуже важка, стихійна.

Гідрометцентр прогнозує на 23 січня ожеледь до 6 мм. Тому ми просимо усіх водіїв бути надзвичайно обережними, а мешканців обмежити, якщо на це нема крайньої потреби, піше пересування містом», - додав Володимир Олійник.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій мешканців просять звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!