Суд відправив під домашній арешт чоловіка, що насмерть збив відому львівську тренерку

1615 0
Загиблою жінкою виявилась тренерка комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 СКА Лідія Яриш.
Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

Фото: Ігор Зінкевич/Фейсбук

Львівський суд відправив під домашній арешт водія Nissan, який 5 серпня смертельно наїхав на жінку на вулиці Замарстинівській. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Аварія трапилась 5 серпня, близько 7:00, на вулиці Замарстинівській. На жінку, яка переходила вулицю на пішохідному переході, наїхали одразу два автомобілі: Nassan, за кермом якого перебував 49-річний іноземець, та мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, яким керував 57-річний львів’янин.

Водію Nissan повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Якщо його провину доведуть, іноземцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Загиблою жінкою виявилась тренерка комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 СКА Лідія Яриш.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!