Ситуація на дорогах Львова: на вулиці Виговського несправний світлофор

2443 3
Сьогодні, 13 жовтня, на вулиці Виговського не працює світлофор. Водіїв просять бути уважними.

Нині на вулиці Виговського не працює світлофор. Це може стати причиною дорожньо-транспортної пригоди. Водіїв просять бути уважними та обережними, – інформує спільнота «Варта 1» на своїй facebook-сторінці.

Читайте також: У Львові ожеледиця: водіїв просять бути обережними

Нагадаємо, першу ділянку проспекту Свободи на відрізку від вулиці Гнатюка до вулиці Коперника відкрили для проїзду автівок. Повністю ж відновити рух проспектом обіцяють до середини жовтня.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
13 Жовтня, 2015 14:21
Ігор 666, мова не йде про світлофор на перехресті Головатого-Виговського. хоча там теж може бути несправний. на Варті-1 пише про світлофор поблизу Виговського, 55, що є поруч з ТВК "Південний"
13 Жовтня, 2015 10:48
666 ... ділянка "Виговського , 19 "-- це виїзд з вул.Головатого на вул.Виговського навпроти 5-ої поліклініки ... той хто перемістив цю ділянку в р-н ТВК "Південний" ганьбить ваш сайт своїм неуцтвом і не заслуговує зватися львів`янином ...
13 Жовтня, 2015 10:22
Петро Світлофори на перехресті Володимира Великого, Симоненка не працюють від вчора.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!